Reiseblogg fra Travellerspoint

Det blir varmere og varmere...

sunny 30 °C

Ja, jeg er så fryktelig opptatt for tiden at jeg ikke har blogget på en god stund. Siden sist har jeg tatt en uke fri fra jobben for å reise til Karibien igjen. Vi (jeg, Mari og Renathe) var først tre dager i Puerto Viejo og så fire dager i Bocas del Toro (Panama). Det var faktisk overskya da vi var i PV så det ble ganske lite soling der. I stedet fokuserte vi på avslapping og festing. Vi dro selvfølgelig på stranda også, men det var fryktelig store bølger der (aldri sett så store jeg…) så det ble ganske dårlig med badinga. Vi booket shuttle fra hostellet vårt til Bocas for å slippe å tenke på bytting av busser her og der og dessuten går det litt raskere. Det var fortsatt litt overskyet da vi ankom Aqua Lounge, men vannet var helt herlig og krystallklart. Hostellet lå også som en stor brygge på vannet, så vi trengte bare å gå ut døra til soverommet og løpe rett ut i sjøen. Dette stedet var nydelig, stranda var helt hvit og vannet rolig og klart, rett og slett idyllisk. Sola kom også etter en dag eller to, men det gjorde ingenting. Vi hadde noen herlige dager i Panama og skjønte at vi må komme tilbake hit før vi drar hjem til Norge.

Så var det tilbake til dagliglivet igjen. Jeg fortalte vertsmoren min at jeg faktisk hadde savnet maten hennes mens jeg var i Panama (maten her er bedre synes jeg). Og uten at jeg hadde sagt noe, var det som om hun leste tankene mine og skjønte at det var casado jeg hadde så innmari lyst på til lunch (les: middag). Da var ikke gledestårene langt unna, hehe. På jobb hadde det også skjedd forandringer; en ny frivillig fra Frankrike (som nektet å snakke engelsk. Typisk. Stae franskmenn…), og det hadde blitt en helt annen struktur i hverdagen. Heretter skal barna få konsekvenser dersom de oppfører seg dårlig (TV-titting er til og med strøket fra konsekvenslista og putta inn på belønningslista), og få belønning i form av filmkveld, lek, is osv. på kveldene. Stort framskritt!
Skal vi se, hva mer? Jeg var syk en dag…. Spydde masse. Alice tok heldigvis godt vare på meg. Hun er så søt :). Dette var på onsdag(30.03), men jeg var fast bestemt på at jeg skulle ut på nye eventyr igjen neste dag. Til Tamarindo denne gangen. Jeg skjønte fort hvorfor stedet ble kalt “Tamagringo”, for det var stappa av amerikanere der. Men stedet var fint, og folkene var hyggelige så vi hadde det kjempebra.

Skrevet av langtborte 17:10

Send via e-postFacebookStumbleUpon

Innholdsfortegnelse

Vær den første som kommenterer.

Du må være medlem av Travellerspoint for å reagere på denne reiseblogg.

Enter your Travellerspoint login details below

( Hva er dette? )

Hvis du ikke er Travellerspoint medlem kan du gratis bli medlem.

Bli medlem av Travellerspoint